ZEYTİN SOSLU FENER BALIĞI (İTALYA) TARİFİ
ZEYTİN SOSLU FENER BALIĞI (İTALYA)
Malzemeler
4 adet fener balığı
150 gr biberli yesil zeytin
4 dis sarımsak
1 demet maydanoz
½ su bardağı sıvı yağ
½ çay bardağı limon suyu
½ çay bardağı su
Tuz
Hazırlanısı
Maydanozu ince kıyın. Sarımsağı doğrayın. Zeytinleri halkalar halinde kesin. Yağı tavada
kızdırıp önce sarımsağı, sonra maydanoz ve kırmızıbiberi tavada çevirin. Balıkları ekleyip
kızgın yağda kavurun. Balıklar kavrulunca zeytinleri ekleyin. 1 ila 2 dakika sonra tuz ekin.
Limon suyu ile suyu karıstırıp tavaya dökün. 2 dakika sonra atesten alın.
- ZEYTİN SOSLU FENER BALIĞI (İTALYA) TARİFİ
- FENER BALIĞI KAVURMA TARİFİ
- FENER BALIĞI BUĞULAMA TARİFİ
- SAZAN BALIĞI DOLMASI TARİFİ
- BOHEMİA USULÜ SAZAN (Çek Cumhuriyeti) TARİFİ
- BADEMLİ-ÜZÜMLÜ SAZAN TARİFİ
- BAHARATLI SAZAN BALIĞI TARİFİ
- SAZAN PAPAZ YAHNİSİ (Isparta) TARİFİ
- TROL SOSLU SAZAN BALIĞI TARİFİ
- MAYONEZLİ LİMONLU ALABALIK TARİFİ
- KAĞITTA MISIRLI ALABALIK TARİFİ
- ALABALIK FETTUCİNE (İtalya) TARİFİ
- BAHÇIVAN USULÜ ALABALIK TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa