FENER BALIĞI KAVURMA TARİFİ
Malzemeler
1 adet fener balığı
Yarım soğan
5 adet mantar
2 adet yesilbiber
1 çorba kasığı tereyağı
1 çorba kasığı krema
1 çorba kasığı soya sosu
1 adet domates
Hazırlanısı
Temizlenmis fener balığının bonfile tarafını kusbası doğrayın. Soğanı ve domatesi soyup küp
seklinde doğrayın. Mantarları ve biberleri de doğrayın. tereyağı genis bir tavada kızdırıp
soğan, mantar ve biberleri soteleyin. Fener balığını ilave edip sotelemeye devam edin.
Domatesleri ekleyin. Biraz daha soteledikten sonra krema ile soya sosunu ilave edin. Birkaç
tasım kaynatıp ocaktan alın. Sıcak servis yapın.
- FENER BALIĞI KAVURMA TARİFİ
- FENER BALIĞI BUĞULAMA TARİFİ
- SAZAN BALIĞI DOLMASI TARİFİ
- BOHEMİA USULÜ SAZAN (Çek Cumhuriyeti) TARİFİ
- BADEMLİ-ÜZÜMLÜ SAZAN TARİFİ
- BAHARATLI SAZAN BALIĞI TARİFİ
- SAZAN PAPAZ YAHNİSİ (Isparta) TARİFİ
- TROL SOSLU SAZAN BALIĞI TARİFİ
- MAYONEZLİ LİMONLU ALABALIK TARİFİ
- KAĞITTA MISIRLI ALABALIK TARİFİ
- ALABALIK FETTUCİNE (İtalya) TARİFİ
- BAHÇIVAN USULÜ ALABALIK TARİFİ
- TUZDA ALABALIK TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa