SAZAN PAPAZ YAHNİSİ (Isparta) TARİFİ
SAZAN PAPAZ YAHNİSİ (Isparta)
Kızartması yapılmayan sazan balığının kuyruğu ve bası ""kapama"" denilen yemeğe malzeme
olur. Bunun için soğan halka halka doğranıp zeytinyağında kavrulur. Biraz salça konularak
sulandırılır. Bir veya iki yemek kasığı sirke ilave edilir. Parçalanmıs balıklar salçalı sirkeli
suyun içine konularak pisirilir. Üzerine isteğe göre kuru nane veya limon suyu konularak
yenilir.
- SAZAN PAPAZ YAHNİSİ (Isparta) TARİFİ
- TROL SOSLU SAZAN BALIĞI TARİFİ
- MAYONEZLİ LİMONLU ALABALIK TARİFİ
- KAĞITTA MISIRLI ALABALIK TARİFİ
- ALABALIK FETTUCİNE (İtalya) TARİFİ
- BAHÇIVAN USULÜ ALABALIK TARİFİ
- TUZDA ALABALIK TARİFİ
- ALABALIK DOLMASI TARİFİ
- ALABALIK BUĞULAMA TARİFİ
- FIRINDA ALABALIK TARİFİ
- TEREYAĞLI ALABALIK TARİFİ
- ALABALIK IZGARA TARİFİ
- KASARLI ALABALIK TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa