BAHÇIVAN USULÜ ALABALIK TARİFİ
Malzemeler
6 adet iri alabalık
2 adet patlıcan
2 adet patates
2 adet havuç
2 adet domates
2 adet limon
Maydanoz
Tuz
Az ayçiçeği yağı
Hazırlanısı
Balıkları ayıklayıp ikiye bölün ve tencereye koyun. Patlıcanı, patatesi, havucu, domatesi ufak
ufak doğrayın. Tuzu ve yağı balıkların üstüne dökün. Hafif ateste 45 dakika pisirin.
- BAHÇIVAN USULÜ ALABALIK TARİFİ
- TUZDA ALABALIK TARİFİ
- ALABALIK DOLMASI TARİFİ
- ALABALIK BUĞULAMA TARİFİ
- FIRINDA ALABALIK TARİFİ
- TEREYAĞLI ALABALIK TARİFİ
- ALABALIK IZGARA TARİFİ
- KASARLI ALABALIK TARİFİ
- SALÇALI YESİL SAZAN (KADİFE BALIĞI)
- SAZAN PAPAZ YAHNİSİ (Isparta) TARİFİ
- TROL SOSLU SAZAN BALIĞI TARİFİ
- MAYONEZLİ LİMONLU ALABALIK TARİFİ
- KAĞITTA MISIRLI ALABALIK TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa