ALABALIK IZGARA TARİFİ
Malzemeler
4 adet büyük alabalık
4 adet küçük domates
12 adet defneyaprağı
2 adet kırmızı soğan
Roka
Hazırlanısı
Alabalığın karnini yarıp içini temizleyin. Bütün kılçığını çıkarın. Alabalık filetoların içine
domates ve limon dilimleri ile defneyapraklarını yerlestirin. Alabalıkları yağlanmıs tepsiye
dizin. 200 derece ısıtılmıs fırında üzerleri kızarıncaya kadar pisirin. Yanında roka marul ve
halka seklinde doğranmıs kırmızı soğan ile sıcak olarak servis yapın.
- ALABALIK IZGARA TARİFİ
- KASARLI ALABALIK TARİFİ
- SALÇALI YESİL SAZAN (KADİFE BALIĞI)
- SAZAN PAPAZ YAHNİSİ (Isparta) TARİFİ
- TROL SOSLU SAZAN BALIĞI TARİFİ
- MAYONEZLİ LİMONLU ALABALIK TARİFİ
- KAĞITTA MISIRLI ALABALIK TARİFİ
- ALABALIK FETTUCİNE (İtalya) TARİFİ
- BAHÇIVAN USULÜ ALABALIK TARİFİ
- TUZDA ALABALIK TARİFİ
- ALABALIK DOLMASI TARİFİ
- ALABALIK BUĞULAMA TARİFİ
- FIRINDA ALABALIK TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa