KASARLI ALABALIK TARİFİ
KASARLI ALABALIK
Malzemeler
1 adet alabalık
1 adet domates
2-3 adet mantar
2 tatlı kasığı tereyağı
1 dilim kasar peynir
Hazırlanısı
Temizlenmis balığı alüminyum folyoya veya balık güvecine alıp içini tuzlayın. Tereyağı yassı
küçük parçalar halinde balığın içine yerlestirin. Yanına dilimlenmis domatesi mantarı
yerlestirin. Tereyağı kalan kısmını üzerine koyup 230 derecede ısıtılmıs fırında üzeri
tamamen kızarana kadar pisirin. Son olarak kasarı balığın üzerine yerlestirip, kasar eriyene
kadar kısa bir süre daha fırınlayın.
- KASARLI ALABALIK TARİFİ
- SALÇALI YESİL SAZAN (KADİFE BALIĞI)
- SAZAN PAPAZ YAHNİSİ (Isparta) TARİFİ
- TROL SOSLU SAZAN BALIĞI TARİFİ
- MAYONEZLİ LİMONLU ALABALIK TARİFİ
- KAĞITTA MISIRLI ALABALIK TARİFİ
- ALABALIK FETTUCİNE (İtalya) TARİFİ
- BAHÇIVAN USULÜ ALABALIK TARİFİ
- TUZDA ALABALIK TARİFİ
- ALABALIK DOLMASI TARİFİ
- ALABALIK BUĞULAMA TARİFİ
- FIRINDA ALABALIK TARİFİ
- TEREYAĞLI ALABALIK TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa