10 Şubat 2012 Cuma

KASARLI ALABALIK TARİFİ

KASARLI ALABALIK
Malzemeler
1 adet alabalık
1 adet domates
2-3 adet mantar
2 tatlı kasığı tereyağı
1 dilim kasar peynir
Hazırlanısı
Temizlenmis balığı alüminyum folyoya veya balık güvecine alıp içini tuzlayın. Tereyağı yassı
küçük parçalar halinde balığın içine yerlestirin. Yanına dilimlenmis domatesi mantarı
yerlestirin. Tereyağı kalan kısmını üzerine koyup 230 derecede ısıtılmıs fırında üzeri
tamamen kızarana kadar pisirin. Son olarak kasarı balığın üzerine yerlestirip, kasar eriyene
kadar kısa bir süre daha fırınlayın.

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa