FIRINDA ALABALIK TARİFİ
Malzemeler
1 kilo alabalık
4 bas soğan
2 çorba kasığı yağ
Domates salçası
1 kepçe et suyu
Tuz
Hazırlanısı
Temizlenmis balığı uzunlamasına keserek kılçıklarını çıkarınız. İkiser parmak kalınlığında
dilim dilim kesiniz. Ceviz büyüklüğündeki soğanları doğrayıp aralarına serpistiriniz,
üzerlerine birer parça tereyağı domates salçası, bir kepçe et suyu, tuz, baharat ekip harareti
orta derecede fırına sürünüz, ara sıra suyunu üzerine getirerek pisiriniz. Biraz suluca olmasını
isterseniz sıcak et suyu koyunuz. Pisince sıcak sıcak servis yapınız.
- FIRINDA ALABALIK TARİFİ
- TEREYAĞLI ALABALIK TARİFİ
- ALABALIK IZGARA TARİFİ
- KASARLI ALABALIK TARİFİ
- SALÇALI YESİL SAZAN (KADİFE BALIĞI)
- SAZAN PAPAZ YAHNİSİ (Isparta) TARİFİ
- TROL SOSLU SAZAN BALIĞI TARİFİ
- MAYONEZLİ LİMONLU ALABALIK TARİFİ
- KAĞITTA MISIRLI ALABALIK TARİFİ
- ALABALIK FETTUCİNE (İtalya) TARİFİ
- BAHÇIVAN USULÜ ALABALIK TARİFİ
- TUZDA ALABALIK TARİFİ
- ALABALIK DOLMASI TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa