YAYIN BALIĞI FİLETOSU TARİFİ
Malzemeler
4 adet yayın balığı filetosu
½ çay kasığı tuz
¼ çay kasığı karabiber
1 çorba kasığı kıyılmıs sarımsak
4 çorba kasığı zeytinyağı
1 tatlı kasığı taze kekik
1 adet limon suyu
¼ fincan taze ekmek kırıntısı
Hazırlanısı
Öncelikle bir kâsede zeytinyağı, tuz, kekik, limon suyu, karabiber ve dövülmüs sarımsağı
karıstırın. Yayın balığı filetolarını önce bu sosa ardından ekmek kırıntısına batırıp fırın
tepsisine dizin. Önceden ısıtılmıs fırında 30 – 35 dakikada pisirilir.
- YAYIN BALIĞI FİLETOSU TARİFİ
- ÇAPAK TAVA TARİFİ
- ORKİNOS KAVURMA TARİFİ
- FIRINDA ORKİNOS TARİFİ
- KOLYOZ TAVA TARİFİ
- KOLYOZ PİLAKİ TARİFİ
- IZGARA MELANURYA TARİFİ
- DOMATESLİ MELANURYA TARİFİ
- ÇİĞ MELANURYA TARİFİ
- TULUM ÇIKARTILMIS İZMARİT TAVA TARİFİ
- İZMARİT IZGARA (KOLAY TARİF) TARİFİ
- İZMARİT TAVA TARİFİ
- SOĞAN SOSLU KARAGÖZ BALIĞI TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa