11 Şubat 2012 Cumartesi

YAYIN BALIĞI FİLETOSU TARİFİ

Malzemeler
4 adet yayın balığı filetosu
½ çay kasığı tuz
¼ çay kasığı karabiber
1 çorba kasığı kıyılmıs sarımsak
4 çorba kasığı zeytinyağı
1 tatlı kasığı taze kekik
1 adet limon suyu
¼ fincan taze ekmek kırıntısı
Hazırlanısı
Öncelikle bir kâsede zeytinyağı, tuz, kekik, limon suyu, karabiber ve dövülmüs sarımsağı
karıstırın. Yayın balığı filetolarını önce bu sosa ardından ekmek kırıntısına batırıp fırın
tepsisine dizin. Önceden ısıtılmıs fırında 30 – 35 dakikada pisirilir.

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa