ÇİĞ MELANURYA TARİFİ
Malzemeler
1 kilo Melanurya fileto
2 dis öğütülmüs sarımsak
1 çay bardağı zeytinyağı
1 yemek kasığı tuz (hatta varsa kalın kaya tuzu)
1 miktar dövülmüs karabiber
1 Limon suyu
Hazırlanısı
Filetolar sosa yatırılır, sosunda üstü kapatılarak buzdolabında 6 saat tutulur. Balığımız artık
tuzda kendi lezzetiyle piser. Balıklar bu sostan çıkartılarak hafif zeytinyağı takviyesiyle
üzerine ince maydanoz kıyılarak soğuk olarak servis edilebilir.
- ÇİĞ MELANURYA TARİFİ
- TULUM ÇIKARTILMIS İZMARİT TAVA TARİFİ
- İZMARİT IZGARA (KOLAY TARİF) TARİFİ
- İZMARİT TAVA TARİFİ
- SOĞAN SOSLU KARAGÖZ BALIĞI TARİFİ
- DOMATESLİ KARAGÖZ TARİFİ
- KARAGÖZ IZGARA TARİFİ
- ZARGANA ÇORBASI TARİFİ
- AKDENİZ BALIK YAHNİSİ TARİFİ
- BADEMLİ ERİSTE ÜZERİNDE SAFRANLI PAPAĞAN BALIĞI TARİFİ
- ISKARMOZ BUĞULAMA TARİFİ
- ÇAKAL ERİKLİ GELİNCİK BALIĞI TARİFİ
- BOUİLLABAISSE MARSEİLLAİSE (Fransa) TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa