ISKARMOZ BUĞULAMA TARİFİ
Malzemeler
2 adet 240 Gr Iskarmoz Balığı Filetosu
2 yaprak Yufka
100 gr Dilimlenmis Domates
100 gr Dilimlenmis Soğan
100 gr Dilimlenmis Limon
1 dis Kıyılmıs Sarımsak
2 adet Defne Yaprağı
1 dal Biberiye
Az kıyılmıs Maydanoz
1 çorba kasığı ekstra Zeytinyağı
Tuz
Biber
Hazırlanısı
Balıklar uygun boydaki tepsiye dizilir. Belirtilen malzemeler düzenli bir sekilde balığın altına
ve üzerine dizilir. Üzerine tuz ve biber ilave edilir ve kapak kapatılarak 180°c'lik fırında 30
dakika pisirilir.
- ISKARMOZ BUĞULAMA TARİFİ
- ÇAKAL ERİKLİ GELİNCİK BALIĞI TARİFİ
- BOUİLLABAISSE MARSEİLLAİSE (Fransa) TARİFİ
- SUDAK TAVA TARİFİ
- LAPİN ÇORBASI TARİFİ
- KUPES IZGARA TARİFİ
- TAZE BAHARATLA TATLANDIRILMIS MIRMIR
- BULGURLU SAZAN (Beysehir Konya) TARİFİ
- PATATES PÜRESİ ÜZERİNE LAHANA SARMA SAZAN BALIĞI
- İSLİ FENER BALIĞI ÇORBASI TARİFİ
- BADEMLİ FENER BALIĞI TARİFİ
- FENER BALIĞI ÇORBASI TARİFİ
- FENER ÇÖP ŞİŞ TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa