11 Şubat 2012 Cumartesi

ISKARMOZ BUĞULAMA TARİFİ

Malzemeler
2 adet 240 Gr Iskarmoz Balığı Filetosu
2 yaprak Yufka
100 gr Dilimlenmis Domates
100 gr Dilimlenmis Soğan
100 gr Dilimlenmis Limon
1 dis Kıyılmıs Sarımsak
2 adet Defne Yaprağı
1 dal Biberiye
Az kıyılmıs Maydanoz
1 çorba kasığı ekstra Zeytinyağı
Tuz
Biber
Hazırlanısı
Balıklar uygun boydaki tepsiye dizilir. Belirtilen malzemeler düzenli bir sekilde balığın altına
ve üzerine dizilir. Üzerine tuz ve biber ilave edilir ve kapak kapatılarak 180°c'lik fırında 30
dakika pisirilir.

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa