ÇAKAL ERİKLİ GELİNCİK BALIĞI TARİFİ
Malzemeler
½ su bardağı zeytinyağı
1 kg çakal eriği
1 çorba kasığı seker
Gelincik balığı
Hazırlanısı
Balıklarını temizleyip tuzlayın. Diğer tarafta çakal eriğini çukur bir tencerede, su katmaksızın,
10 dakika kadar karıstırarak pisirin. Atesten aldıktan sonra tel süzgeçten geçirerek salça haline
getirin. Salçanın içine sekeri katıp karıstırıp beklemeye bırakın. Balıkları pisireceğiniz kaba
önce erik salçasını dökün. Üzerine balıklan koyun. En üstüne zeytinyağı döküp orta hararetli
ateste 20-25 dakika kadar pisirin.
- ÇAKAL ERİKLİ GELİNCİK BALIĞI TARİFİ
- BOUİLLABAISSE MARSEİLLAİSE (Fransa) TARİFİ
- SUDAK TAVA TARİFİ
- LAPİN ÇORBASI TARİFİ
- KUPES IZGARA TARİFİ
- TAZE BAHARATLA TATLANDIRILMIS MIRMIR
- BULGURLU SAZAN (Beysehir Konya) TARİFİ
- PATATES PÜRESİ ÜZERİNE LAHANA SARMA SAZAN BALIĞI
- İSLİ FENER BALIĞI ÇORBASI TARİFİ
- BADEMLİ FENER BALIĞI TARİFİ
- FENER BALIĞI ÇORBASI TARİFİ
- FENER ÇÖP ŞİŞ TARİFİ
- ZEYTİN SOSLU FENER BALIĞI (İTALYA) TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa