TAZE BAHARATLA TATLANDIRILMIS MIRMIR
Malzemeler
1 porsiyon için 350 gram Mırmır
Tuz
Karabiber
Maydanoz
Mercankösk
Dereotu
Sarımsak
Zeytinyağı
1 kepçe su
Hazırlanısı
Yapısmaz yüzeyli tavada zeytinyağını ısıtın. Mırmır filetolarının kılçığından ayırdığınız etli
kısmını tavaya yerlestirip 2 dakika pisirin. Diğer tarafı çevirip tuz, karabiber, doğranmıs
maydanoz, mercankösk, dereotu ve isteğe göre sarımsakla tatlandırın. Bir küçük kepçe su
veya balık suyu ilave edip 2-3 dakika daha pisirin. Bu su, buharla filetoları pisirerek
tatlandırır. Yemeği harcıyla servis yapın.
- TAZE BAHARATLA TATLANDIRILMIS MIRMIR
- BULGURLU SAZAN (Beysehir Konya) TARİFİ
- PATATES PÜRESİ ÜZERİNE LAHANA SARMA SAZAN BALIĞI
- İSLİ FENER BALIĞI ÇORBASI TARİFİ
- BADEMLİ FENER BALIĞI TARİFİ
- FENER BALIĞI ÇORBASI TARİFİ
- FENER ÇÖP ŞİŞ TARİFİ
- ZEYTİN SOSLU FENER BALIĞI (İTALYA) TARİFİ
- FENER BALIĞI KAVURMA TARİFİ
- FENER BALIĞI BUĞULAMA TARİFİ
- SAZAN BALIĞI DOLMASI TARİFİ
- BOHEMİA USULÜ SAZAN (Çek Cumhuriyeti) TARİFİ
- BADEMLİ-ÜZÜMLÜ SAZAN TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa