FENER ÇÖP ŞİŞ TARİFİ
Malzemeler
100 gr fener balığı
2 çorba kasığı soya sosu
1 su bardağı zeytinyağı
1 dis sarımsak
1 tutam karabiber
Hazırlanısı
Fener balığını temizledikten ve bol suyla yıkadıktan sonra kusbası iriliğinde doğrayın. Genis
bir kapta, 2 çorba kasığı soya sosunu, 1 su bardağı zeytinyağını, 1 dis sarımsağı, 1 tutam
karabiberi ve tuzu karıstırın. Kusbası iriliğinde kestiğiniz balığı hazırladığınız bu sosta
yaklasık 2 saat bekletin. Sonra çöp sise dizin. Orta ısılı kömür veya fırın ızgarasında
çevirerek, pisirin. Sıcak servis yapın.
- FENER ÇÖP ŞİŞ TARİFİ
- ZEYTİN SOSLU FENER BALIĞI (İTALYA) TARİFİ
- FENER BALIĞI KAVURMA TARİFİ
- FENER BALIĞI BUĞULAMA TARİFİ
- SAZAN BALIĞI DOLMASI TARİFİ
- BOHEMİA USULÜ SAZAN (Çek Cumhuriyeti) TARİFİ
- BADEMLİ-ÜZÜMLÜ SAZAN TARİFİ
- BAHARATLI SAZAN BALIĞI TARİFİ
- SAZAN PAPAZ YAHNİSİ (Isparta) TARİFİ
- TROL SOSLU SAZAN BALIĞI TARİFİ
- MAYONEZLİ LİMONLU ALABALIK TARİFİ
- KAĞITTA MISIRLI ALABALIK TARİFİ
- ALABALIK FETTUCİNE (İtalya) TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa