BADEMLİ FENER BALIĞI TARİFİ
Malzemeler
Yarım kg küp doğranmıs fener balığı
1,5 çay bardağı iri dövülmüs badem
1 çay bardağı su
1 çay bardağı zeytinyağı
3 dis sarımsak
8-10 dal maydanoz
Tuz
Hazırlanısı
Fener balığı zeytinyağında nar gibi kızartılır. Diğer tarafta badem, kıyılmıs sarımsak,
maydanoz, tuz ve su karıstırılır. Tavada bulunan balığın üzerine dökülür. Kısık ateste 5 dakika
kadar pisirilir. Servise sunulur.
- BADEMLİ FENER BALIĞI TARİFİ
- FENER BALIĞI ÇORBASI TARİFİ
- FENER ÇÖP ŞİŞ TARİFİ
- ZEYTİN SOSLU FENER BALIĞI (İTALYA) TARİFİ
- FENER BALIĞI KAVURMA TARİFİ
- FENER BALIĞI BUĞULAMA TARİFİ
- SAZAN BALIĞI DOLMASI TARİFİ
- BOHEMİA USULÜ SAZAN (Çek Cumhuriyeti) TARİFİ
- BADEMLİ-ÜZÜMLÜ SAZAN TARİFİ
- BAHARATLI SAZAN BALIĞI TARİFİ
- SAZAN PAPAZ YAHNİSİ (Isparta) TARİFİ
- TROL SOSLU SAZAN BALIĞI TARİFİ
- MAYONEZLİ LİMONLU ALABALIK TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa