KUPES IZGARA TARİFİ
Malzemeler
1 kg kupes balığı
1/2 su bardağı zeytinyağı
3-4 adet tane karabiber
2 adet defneyaprağı
1 çay kasığı kekik
Yeterince tuz
Hazırlanısı
Kupes balıklarını iyice temizleyip sadece bir tarafına üç adet çizik atın. Tuzlayın ve çizgilerin
üzerine kekik serpistirin. Üzeri kapalı bir elektrik ocağına balıkların çizilmis kısımları üst
tarafa gelecek sekilde yerlestirip 10 dakika pisirin.
- KUPES IZGARA TARİFİ
- TAZE BAHARATLA TATLANDIRILMIS MIRMIR
- BULGURLU SAZAN (Beysehir Konya) TARİFİ
- PATATES PÜRESİ ÜZERİNE LAHANA SARMA SAZAN BALIĞI
- İSLİ FENER BALIĞI ÇORBASI TARİFİ
- BADEMLİ FENER BALIĞI TARİFİ
- FENER BALIĞI ÇORBASI TARİFİ
- FENER ÇÖP ŞİŞ TARİFİ
- ZEYTİN SOSLU FENER BALIĞI (İTALYA) TARİFİ
- FENER BALIĞI KAVURMA TARİFİ
- FENER BALIĞI BUĞULAMA TARİFİ
- SAZAN BALIĞI DOLMASI TARİFİ
- BOHEMİA USULÜ SAZAN (Çek Cumhuriyeti) TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa