11 Şubat 2012 Cumartesi

SEBZELİ KEFAL BUĞULAMA TARİFİ

Malzemeler
6 adet orta boy kefal
4 adet patlıcan
2 adet patates
2 adet havuç
4 adet domates
2 adet limon
Yarım bardak ayçiçek yağı
Tuz
Defneyaprağı
Maydanoz
Hazırlanısı
Balıkları ayıklayıp ikiye bölün ve tencereye koyun. Patatesi, patlıcanı, havucu, domatesi,
maydanozu ufak ufak hepsini doğrayın. Tuzunu, yağını da koyun ve karıstırın. Balıkların
üstüne dökün. Limonları ve maydanozu da doğrayıp koyun. Altını az yakın. 45 dakika
kaynatın, hazırdır. Piserken karıstırmayın. Sıcak servis yapın.

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa