LEVREK AMANDİNE (İspanya) TARİFİ
Malzemeler
8 adet levrek fileto (kılçıksız)
4 çay kasığı karabiber
2 çay kasığı tuz
3 çorba kasığı un
100 gr badem
1 adet limon
Sıvı yağ
Hazırlanısı
Levrek filetoları tuzlayıp karabiberleyin. Oda sıcaklığında 20 dakika kadar bekletin. Önce una
sonra yumurtaya bulayıp kızgın sıvı yağda kızartın. Ayrı bir tavada dövülmüs bademleri
kavurun. İçine limon suyu ilave edin. Kremayı da ekleyip kısık ateste 10 dakika pisirin.
Levrekleri tabağa koyup bu karısımı esit miktarlarda üzerlerine dökün. Haslanmıs patatesle
birlikte sıcak olarak servis yapın.
- LEVREK AMANDİNE (İspanya) TARİFİ
KREMA SOSLU LEVREK (Fransa) TARİFİ- LEVREK ŞİŞ TARİFİ
- PATATESLİ, ENGİNARLI LEVREK (İngiltere) TARİFİ
- LEVREK ÇORBASI TARİFİ
- LEVREK ÇORBASI TARİFİ
- LEVREK ÇORBASI TARİFİ
- ASMA YAPRAĞINDA LEVREK TARİFİ
- PORTAKALLI LEVREK TARİFİ
- GÜVEÇTE LEVREK BUĞULAMA TARİFİ
- ISPANAKLI LEVREK RULOSU TARİFİ
- LEVREK KÜLBASTI TARİFİ
- LEVREK IZGARA TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa