PORTAKALLI LEVREK TARİFİ
Malzemeler
4 adet levrek
2 adet portakal
4 adet çubuk tarçın
4 adet defneyaprağı
1 dal biberiye
Hazırlanısı
Levrekleri temizleyip karın kısımlarını bir bıçakla açın. Portakalları yıkayıp dilimleyin. Her
balığın arasına 2 dilim portakal, 1 adet çubuk tarçın, 1 adet defne yaprağı ve biberiye koyup
yağlı kağıda yerlestirin. Kâğıdın kenarlarını kapatıp iple bağlayın. Önceden ısıtılmıs 180
derece fırında 20 dakika pisirin. Sıcak olarak servis yapın.
- PORTAKALLI LEVREK TARİFİ
- GÜVEÇTE LEVREK BUĞULAMA TARİFİ
- ISPANAKLI LEVREK RULOSU TARİFİ
- LEVREK KÜLBASTI TARİFİ
- LEVREK IZGARA TARİFİ
- PAZI YAPRAĞINDA LEVREK TARİFİ
- LEVREK BUĞULAMA TARİFİ
- DOMATESLİ LEVREK BUĞULAMA TARİFİ
- TEREYAĞLI SARDALYA BUĞULAMASI TARİFİ
- SARIMSAKLI SARDALYA TARİFİ
- SARDALYA DOLMASI TARİFİ
- BAHARATLI SARDALYA IZGARA TARİFİ
- SARDALYA IZGARA TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa