LEVREK KÜLBASTI TARİFİ
Malzemeler
80 gram fileto levrek
1 adet patates
1 adet domates
15 gram Tereyağı
1 çay bardağı krema
1 su bardağı su
2 dis sarımsak
1 adet kırmızıbiber
1 adet sivri biber
2 adet mantar
Kızartmak İçin :
Yeteri kadar Ayçiçek Yağı
Hazırlanısı
Patatesi kibrit çöpü seklinde doğrayıp kızgın yağda kızartın. Levrek filetoda hiç kılçık ve pul
kalmamıs olmasına dikkat ettikten sonra ızgarada kızartın. Biberleri, mantar, sarımsak ve
domatesi ince ince doğrayın. Tavada tereyağı eritin, domates hariç doğradığınız malzemeyi
ekleyip 5 dakika soteleyin. Domatesi ilave edin. Domates erimeye ve suyu çekilmeye
baslayınca suyu ekleyin. Kaynamaya basladığı zaman kremayı ve Lezzet Tuzu'nu ilave edin.
5 dakika pisirin. Ocaktan alın. Patatesin üzerine levreği yerlestirin. Sosu üzerine döktükten
sonra süsleyerek servis yapın.
- LEVREK KÜLBASTI TARİFİ
- LEVREK IZGARA TARİFİ
- PAZI YAPRAĞINDA LEVREK TARİFİ
- LEVREK BUĞULAMA TARİFİ
- DOMATESLİ LEVREK BUĞULAMA TARİFİ
- TEREYAĞLI SARDALYA BUĞULAMASI TARİFİ
- SARIMSAKLI SARDALYA TARİFİ
- SARDALYA DOLMASI TARİFİ
- BAHARATLI SARDALYA IZGARA TARİFİ
- SARDALYA IZGARA TARİFİ
- SARDALYA SALAMURASI TARİFİ
- SİCİLYA USULÜ SARDALYA TARİFİ
- SARDALYALI VE ANÇUUEZLİ KANEPE TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa