11 Şubat 2012 Cumartesi

DOMATESLİ LEVREK BUĞULAMA TARİFİ

Malzemeler
4 adet 150'ser gr lık Levrek Filetosu
2 çay kasığı tereyağı
4 adet orta boy domates
4 dilim kabukları soyulmus limon
1/4 tatlı kasığı tuz
1 adet defneyaprağı
1 çorba kasığı kıyılmıs maydanoz
Hazırlanısı
Tencereyi atese koyunuz hafif kızdırarak tereyağını ve balıkları ilave ediniz. 1 dakika alt üst
sote yapınız. Domatesleri kabuklarını soyarak ince ince doğrayınız ve balıkların üzerine ilâve
ediniz. Defneyaprağını da ilâve ederek her balığın üzerine 1'er dilim limon koyunuz, gayet
kısık ateste 10 dakika pisiriniz. Üzerine kıyılmıs maydanozu serperek servis yapınız.

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa