11 Şubat 2012 Cumartesi

SARDALYALI VE ANÇUUEZLİ KANEPE TARİFİ

Malzemeler
4 dilim beyaz ekmek (kabukları kesilmis)
30-60 gr (2-4 çorba kasığı) tereyağı
1 kutu konserve sardalya balığı (yağı süzülmüs)
1 kahve kasığı karabiber
1 çay kasığı limon suyu
2 tatlı kasığı maydanoz (kıyılmıs)
3 katı yumurta (ince dilimlenmis)
16 ançüez filetosu (rulo yapılmıs).
Hazırlanısı
Ekmekleri tereyağıyla yağlayıp her birini 4 kareye bölünüz. Sardalyaları küçük bir kâseye
koyup biber, limon suyu ve maydanozu ekleyerek çatalla eziniz. Hazırladığınız bu karısımı
ekmeklerin üstüne sürüp, birer yumurta dilimi ve birer rulo ançüezle süsleyerek servis ediniz.

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa