SARDALYALI VE ANÇUUEZLİ KANEPE TARİFİ
Malzemeler
4 dilim beyaz ekmek (kabukları kesilmis)
30-60 gr (2-4 çorba kasığı) tereyağı
1 kutu konserve sardalya balığı (yağı süzülmüs)
1 kahve kasığı karabiber
1 çay kasığı limon suyu
2 tatlı kasığı maydanoz (kıyılmıs)
3 katı yumurta (ince dilimlenmis)
16 ançüez filetosu (rulo yapılmıs).
Hazırlanısı
Ekmekleri tereyağıyla yağlayıp her birini 4 kareye bölünüz. Sardalyaları küçük bir kâseye
koyup biber, limon suyu ve maydanozu ekleyerek çatalla eziniz. Hazırladığınız bu karısımı
ekmeklerin üstüne sürüp, birer yumurta dilimi ve birer rulo ançüezle süsleyerek servis ediniz.
- SARDALYALI VE ANÇUUEZLİ KANEPE TARİFİ
- ASMA YAPRAĞINDA SARDALYA TARİFİ
- İSPANYOL USULÜ ÇİPURA TARİFİ
- KİREMİTTE ÇİPURA TARİFİ
- ISPANAKLI ÇİPURA (6 Kisilik ) TARİFİ
- ASMA YAPRAĞINDA ÇİPURA TARİFİ
- ÇİPURA ŞİŞ TARİFİ
- TUZDA ÇİPURA TARİFİ
- ROKA SOSLU ÇİPURA (Fransa) TARİFİ
- FIRINDA SEBZELİ ÇİPURA TARİFİ
- ÇİPURA IZGARA TARİFİ
- FIRINDA ÇİPURA TARİFİ
- TERBİYELİ KIRLANGIÇ BALIĞI TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa