SARIMSAKLI LAHOZ TARİFİ
Malzemeler
900 gr Lahoz fileto
3 çay bardağı zeytinyağı
1 limon
6 dis sarımsak
Un
Tuz
Hazırlanısı
Filetoları tuzlayın, 45 dakika bekleyin. Una buladıktan sonra tavada her iki tarafını
pembelesinceye kadar kızartın, 3 çay bardağı zeytinyağı, limon suyu, sarımsak, tuz ile birlikte
bir sos hazırlayın. Servis yapmadan önce sosu ekleyin.
- SARIMSAKLI LAHOZ TARİFİ
- YAYIN BALIĞI FİLETOSU TARİFİ
- ÇAPAK TAVA TARİFİ
- ORKİNOS KAVURMA TARİFİ
- FIRINDA ORKİNOS TARİFİ
- KOLYOZ TAVA TARİFİ
- KOLYOZ PİLAKİ TARİFİ
- IZGARA MELANURYA TARİFİ
- DOMATESLİ MELANURYA TARİFİ
- ÇİĞ MELANURYA TARİFİ
- TULUM ÇIKARTILMIS İZMARİT TAVA TARİFİ
- İZMARİT IZGARA (KOLAY TARİF) TARİFİ
- İZMARİT TAVA TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa