KİREMİTTE ÇİPURA TARİFİ
Malzemeler
2 çipura
2 domates
3 biber
2 defneyaprağı
4 dis sarımsak
Mantar
Yarım limon
Zeytinyağı
Tuz
Tane karabiber
Hazırlanısı
Pulları ve içi temizlenmis balıklar kiremite alınır. Üzerine defne yaprağı tane karabiber,
sarımsak, mantar, biber, halka doğranmıs limon ve en üste de doğranmıs domatesler konur.
Üzerine zeytinyağı ve tuzu da ilave edilir.hiç su koymadan fırına verilir. Pisince üzerinde
maydanoz ile servis yapılır.
- KİREMİTTE ÇİPURA TARİFİ
- ISPANAKLI ÇİPURA (6 Kisilik ) TARİFİ
- ASMA YAPRAĞINDA ÇİPURA TARİFİ
- ÇİPURA ŞİŞ TARİFİ
- TUZDA ÇİPURA TARİFİ
- ROKA SOSLU ÇİPURA (Fransa) TARİFİ
- FIRINDA SEBZELİ ÇİPURA TARİFİ
- ÇİPURA IZGARA TARİFİ
- FIRINDA ÇİPURA TARİFİ
- TERBİYELİ KIRLANGIÇ BALIĞI TARİFİ
- KIRLANGIÇ PİLAKİ TARİFİ
- FIRINDA SEBZELİ KIRLANGIÇ TARİFİ
- KIRLANGIÇ BALIĞI ÇORBASI TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa