ASMA YAPRAĞINDA SARDALYA TARİFİ
Malzemeler
1 kg sardalya
2 tatlı kasığı tuz
30 adet asma yaprağı
¼ su bardağı zeytinyağı
1 tatlı kasığı karabiber
8-10 adet defneyaprağı
Hazırlanısı
Balıkları temizleyip yıkayın. Tuzladıktan sonra, süzgeçte 15 dakika bekletin. Asma
yapraklarını kurulayın ve yan yana dizin. Balıklara zeytinyağı sürün. Karabiber serpin ve
defneyapraklarından koyun. Balığın her birini yaprağa sarın, kapağı olan bir tepsiye dizin.
Önceden ısıtılmıs orta sıcaklıktaki fırında 30 dakika pisirin.
- ASMA YAPRAĞINDA SARDALYA TARİFİ
- İSPANYOL USULÜ ÇİPURA TARİFİ
- KİREMİTTE ÇİPURA TARİFİ
- ISPANAKLI ÇİPURA (6 Kisilik ) TARİFİ
- ASMA YAPRAĞINDA ÇİPURA TARİFİ
- ÇİPURA ŞİŞ TARİFİ
- TUZDA ÇİPURA TARİFİ
- ROKA SOSLU ÇİPURA (Fransa) TARİFİ
- FIRINDA SEBZELİ ÇİPURA TARİFİ
- ÇİPURA IZGARA TARİFİ
- FIRINDA ÇİPURA TARİFİ
- TERBİYELİ KIRLANGIÇ BALIĞI TARİFİ
- KIRLANGIÇ PİLAKİ TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa