BAHARATLI SARDALYA IZGARA TARİFİ
Malzemeler
1 kg iri sardalya
1 su bardağı zeytinyağı
4 dis dövülmüs sarımsak
1 çay kasığı ufalanmıs taze kisnis
1 çay kasığı sebze tozu
1 çay kasığı kırmızı pul biber
Yeterince tuz
Hazırlanısı
Bir kabın içine zeytinyağı, sebze tozu, taze ufalanmıs kisnis, dövülmüs sarımsak, pul biber ve
tuz koyup iyice karıstırın. Sardalyaların içini bosaltıp yıkayın. Bir kasık yardımıyla karısımı
sardalyaların içine paylastırın. Önceden hazırladığınız ızgarada iki taraflı pisirin.
- BAHARATLI SARDALYA IZGARA TARİFİ
- SARDALYA IZGARA TARİFİ
- SARDALYA SALAMURASI TARİFİ
- SİCİLYA USULÜ SARDALYA TARİFİ
- SARDALYALI VE ANÇUUEZLİ KANEPE TARİFİ
- ASMA YAPRAĞINDA SARDALYA TARİFİ
- İSPANYOL USULÜ ÇİPURA TARİFİ
- KİREMİTTE ÇİPURA TARİFİ
- ISPANAKLI ÇİPURA (6 Kisilik ) TARİFİ
- ASMA YAPRAĞINDA ÇİPURA TARİFİ
- ÇİPURA ŞİŞ TARİFİ
- TUZDA ÇİPURA TARİFİ
- ROKA SOSLU ÇİPURA (Fransa) TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa