11 Şubat 2012 Cumartesi

GÜVEÇTE LEVREK BUĞULAMA TARİFİ

Malzemeler
5 adet fileto levrek
2 adet havuç
2 adet patates
15 adet arpacık soğan
10 adet kiraz domates
1 su bardağı krema
10 gram çam sakızı
Tuz, karabiber
1 çorba kasığı Tereyağı
2 dal dereotu
Hazırlanısı
Sebzeleri yıkayıp temizledikten sonra ufak parçalar halinde kesin. Bir tencereye tüm sebzeleri
alıp haslayın. Derin bir tavaya balıklarla birlikte sebzeleri alın. Üzerine su ve çamsakızı ilave
edip pismesine az bir zaman kala kiraz domatesleri ekleyin. 5 dakika kadar pisirdikten sonra
servis tabağına alın. Dereotu ile süsleyerek servis yapın.

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa