LEVREK ŞİŞ TARİFİ
Malzemeler
1 kg levrek filetosu, kusbası doğranmıs
12 domates
12 arpacık soğanı
Yarım su bardağı ayçiçek yağı
1 çay kasığı tuz
Yarım çay kasığı kekik
12 yesilbiber
1 dis sarımsak, ince kıyılmıs
Hazırlanısı
Yağı, baharatları, sarımsağı karıstırıp, balığın üzerine döktükten sonra 2 saat kadar
dinlendirin. Az hasladığınız soğan ve biberleri, balık ve domateslerle birlikte sise dizip,
ızgarada pisirin.
- LEVREK ŞİŞ TARİFİ
- PATATESLİ, ENGİNARLI LEVREK (İngiltere) TARİFİ
- LEVREK ÇORBASI TARİFİ
- LEVREK ÇORBASI TARİFİ
- LEVREK ÇORBASI TARİFİ
- ASMA YAPRAĞINDA LEVREK TARİFİ
- PORTAKALLI LEVREK TARİFİ
- GÜVEÇTE LEVREK BUĞULAMA TARİFİ
- ISPANAKLI LEVREK RULOSU TARİFİ
- LEVREK KÜLBASTI TARİFİ
- LEVREK IZGARA TARİFİ
- PAZI YAPRAĞINDA LEVREK TARİFİ
- LEVREK BUĞULAMA TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa