ASMA YAPRAĞINDA LEVREK TARİFİ
Malzemeler
400 gr levrek fileto
100 gr asma yaprağı
1 adet soğan
2 dis sarımsak
2 adet yesil dolmalık biber
1 yemek kasığı zeytinyağı
Bir miktar tuz ve karabiber
Hazırlanısı
Soğan, sarımsak, tuz ve biberi zeytinyağında soteleyip levrek ile birlikte asma yaprağına sarın
ve önceden ısıtılmıs 180 derece fırında 10 dk pisirin.
- ASMA YAPRAĞINDA LEVREK TARİFİ
- PORTAKALLI LEVREK TARİFİ
- GÜVEÇTE LEVREK BUĞULAMA TARİFİ
- ISPANAKLI LEVREK RULOSU TARİFİ
- LEVREK KÜLBASTI TARİFİ
- LEVREK IZGARA TARİFİ
- PAZI YAPRAĞINDA LEVREK TARİFİ
- LEVREK BUĞULAMA TARİFİ
- DOMATESLİ LEVREK BUĞULAMA TARİFİ
- TEREYAĞLI SARDALYA BUĞULAMASI TARİFİ
- SARIMSAKLI SARDALYA TARİFİ
- SARDALYA DOLMASI TARİFİ
- BAHARATLI SARDALYA IZGARA TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa