FIRINDA USKUMRU (Fransa) TARİFİ
Malzemeler
4 uskumru
4 domates
3 soğan
200 ml elma sirkesi
Defneyaprağı
Tuz ve karabiber
1 çorba kasığı sıvı yağ
Hazırlanısı
2 adet soğanı doğrayın ve yağlanmıs Mini fırın kabına koyun. Uskumruları, yarım
domatesleri, tuz ve karabiberi koyun. Soğanların kalan kısmını ve sirkeyi ilave edin. 200°'de
yaklasık 25 dakika pisirin.
- FIRINDA USKUMRU (Fransa) TARİFİ
- USKUMRU IZGARA TARİFİ
- LEVREK AMANDİNE (İspanya) TARİFİ
KREMA SOSLU LEVREK (Fransa) TARİFİ- LEVREK ŞİŞ TARİFİ
- PATATESLİ, ENGİNARLI LEVREK (İngiltere) TARİFİ
- LEVREK ÇORBASI TARİFİ
- LEVREK ÇORBASI TARİFİ
- LEVREK ÇORBASI TARİFİ
- ASMA YAPRAĞINDA LEVREK TARİFİ
- PORTAKALLI LEVREK TARİFİ
- GÜVEÇTE LEVREK BUĞULAMA TARİFİ
- ISPANAKLI LEVREK RULOSU TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa