TEREYAĞLI USKUMRU BUĞULAMASI TARİFİ
Malzemeler
1 kg uskumru
40 gr tereyağı (2 çorba kasığı)
40 gr margarin (1,5 çorba kasığı)
1 kahve fincanı su
1/2 demet maydanoz
Tuz (1/2 çorba kasığı)
Hazırlanısı
İçi ve galsameleri iyice temizlenmis ve güzelce yıkanmıs uskumrular bir tepsiye yan yana
dizilir. Bunlara ölçülere göre tuz ve su katılarak tepsinin kapağı kapatılır ve hafif atesin
üzerine oturtulur. Burada 20 dakika pisirilir. Balıklar pisince dikkatle tabağa alınır. Üzerlerine
ölçülere göre maydanoz, hafifçe eritilmis tereyağı ile margarin gezdirilir ve servis yapılır.
- TEREYAĞLI USKUMRU BUĞULAMASI TARİFİ
- FIRINDA USKUMRU (Fransa) TARİFİ
- USKUMRU IZGARA TARİFİ
- LEVREK AMANDİNE (İspanya) TARİFİ
KREMA SOSLU LEVREK (Fransa) TARİFİ- LEVREK ŞİŞ TARİFİ
- PATATESLİ, ENGİNARLI LEVREK (İngiltere) TARİFİ
- LEVREK ÇORBASI TARİFİ
- LEVREK ÇORBASI TARİFİ
- LEVREK ÇORBASI TARİFİ
- ASMA YAPRAĞINDA LEVREK TARİFİ
- PORTAKALLI LEVREK TARİFİ
- GÜVEÇTE LEVREK BUĞULAMA TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa