SOYA SOSLU USKUMRU TARİFİ
Malzemeler
500 gram uskumru
1 kahve fincanı soya sosu
2 tatlı kasığı hardal
1 su bardağı Altın Hasat Sızma Zeytinyağı
4 dis sarımsak
3 dal dereotu
1 adet havuç
1 adet salatalık
Hazırlanısı
Uskumruyu ayıklayın. İyice yıkadıktan sonra haslayın. Haslanan balığı soğuk suyun altına
tutarak derisini çıkartın. Dereotunu doğrayın. Soya sosu, hardal, zeytinyağı ve sarımsakları bir
kabın içinde karıstırın. Dereotunu da sosa ilave edin. Uskumrunun üzerine sosu alın. Yarım
saat buzdolabında beklettikten sonra dilimlenmis havuç ve salatalık ile servis yapın.
- SOYA SOSLU USKUMRU TARİFİ
- USKUMRU DOLMASI TARİFİ
- TEREYAĞLI USKUMRU BUĞULAMASI TARİFİ
- FIRINDA USKUMRU (Fransa) TARİFİ
- USKUMRU IZGARA TARİFİ
- LEVREK AMANDİNE (İspanya) TARİFİ
KREMA SOSLU LEVREK (Fransa) TARİFİ- LEVREK ŞİŞ TARİFİ
- PATATESLİ, ENGİNARLI LEVREK (İngiltere) TARİFİ
- LEVREK ÇORBASI TARİFİ
- LEVREK ÇORBASI TARİFİ
- LEVREK ÇORBASI TARİFİ
- ASMA YAPRAĞINDA LEVREK TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa