SEBZELİ İSKORPİT ÇORBASI TARİFİ
Malzemeler
4 adet iri iskorpit balık
Yarım kilo konserve bezelye
4 adet havuç
4 adet yumurta sarısı
2 adet limon
Tuz
Maydanoz
Az ayçiçeği yağı
Hazırlanısı
Balıkları ayıklayıp yıkayın. Kafalarıyla beraber suda hasladıktan sonra etini ayırın.
Bezelyeleri balığın suyuna koyun. Havucu da rendeleyip kattıktan sonra 20 dakika kadar
kaynatın. Yumurta sarısı limon suyu katıp çırparak sulandırın. Karıstıra karıstıra çorbaya
katın. Maydanozunu ve yağını da koyun. Sıcak servis yapın.
- SEBZELİ İSKORPİT ÇORBASI TARİFİ
- MISIRLI İSKORPİT ÇORBASI TARİFİ
- İSKORPİT ÇORBASI TARİFİ
- Beyaz Akya Balık Güveci TARİFİ
- Akya Balığı / Caldeirade De Frutos Do Mar (Taze Deniz Mahsulleri) TARİFİ
- Akya Balık Sarma Tarifi TARİFİ
- TATLI EKSİ TİRSİ TARİFİ
- TİRSİ DOLMA TARİFİ
- İSTAVRİT PİLAKİ TARİFİ
- İSTAVRİT PANE TARİFİ
- GÜVEÇTE İSTAVRİT TARİFİ
- ISPANAKLI İSTAVRİT DOLMASI TARİFİ
- TANE KARABİBERLİ İSTAVRİT TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa