İSTAVRİT PİLAKİ TARİFİ
Malzemeler
1 kg. istavrit
Yarım demet maydanoz
3 adet domates
1 adet sivribiber
Yarım limon suyu
6 yemek kasığı
Yonca sıvıyağ
Tuz
Hazırlanısı
Balıkların kafalarını ayırmadan yıkayıp ayıklayın. Domatesleri küp küp doğrayın. Maydanozu
ince ince kıyın. Tencereye sıvıyağ koyup domatesleri ve maydanozu yumusayıncaya dek
pisirin. Balıkları bu kavurduğunuz karısımın üzerine dizin. Yarım limon suyunu, tuzu ve suyu
ilave edin.
- İSTAVRİT PİLAKİ TARİFİ
- İSTAVRİT PANE TARİFİ
- GÜVEÇTE İSTAVRİT TARİFİ
- ISPANAKLI İSTAVRİT DOLMASI TARİFİ
- TANE KARABİBERLİ İSTAVRİT TARİFİ
- ÜZÜM YAPRAĞINDA İSTAVRİT TARİFİ
- TAVADA İSTAVRİT FİLETOSU TARİFİ
- İSTAVRİT IZGARA TARİFİ
- İSTAVRİT TAVA TARİFİ
- SAFRANLI TEKİR TARİFİ
- YOĞURTLU TEKİR TARİFİ
- TEKİR TAVA TARİFİ
- TEKİR TAVA TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa