TANE KARABİBERLİ İSTAVRİT TARİFİ
Malzemeler
8 Adet istavrit
3 Adet domates
1 Adet küçük boy soğan
Yarım dis sarımsak
2 Çorba kasığı zeytinyağı
Yarim çorba kasığı kıyılmıs dereotu
Hazırlanısı
Domatesleri, soğanı ve yarım dis sarımsağı blendırdan geçirin.2 çorba kasığı zeytinyağını,
yarım çorba kasığı kıyılmıs dereotunu, tuz ve yeterince tane karabiberi ekleyin. Kasıkla
karıstırdıktan sonra küçük bir fırın tepsisine yayın. Temizlediğiniz ve bol suyla yıkadığınız
istavritleri tuz ve limon suyuyla ovduktan sonra domatesli karısımın üzerine dizin. Orta ısılı
fırında balıkların üzeri hafifçe pembelesene dek pisirin ve servis yapın.
- TANE KARABİBERLİ İSTAVRİT TARİFİ
- ÜZÜM YAPRAĞINDA İSTAVRİT TARİFİ
- TAVADA İSTAVRİT FİLETOSU TARİFİ
- İSTAVRİT IZGARA TARİFİ
- İSTAVRİT TAVA TARİFİ
- SAFRANLI TEKİR TARİFİ
- YOĞURTLU TEKİR TARİFİ
- TEKİR TAVA TARİFİ
- TEKİR TAVA TARİFİ
- PORTAKAL SEPETİNDE GÜMÜS BALIĞI TARİFİ
- GÜMÜS BALIĞI KROKET TARİFİ
- DOMATES SALÇALI GÜMÜS BALIĞI TARİFİ
- GÜMÜS BALIĞI SALATASI TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa