İSTAVRİT IZGARA TARİFİ
Malzemeler
1 Kg. İstavrit
1 Kahve Fincanı Zeytinyağı
Tuz
Yarım Bardak Un
Limon
Domates
Roka
Hazırlanısı
İstavritleri temizleyin küçükse kafalarını koparıp atın, iyice yıkayın, kurulayın, hafifçe
unlayıp yağladıktan sonra ızgarada altlarını ve üstlerini pisirin, limon, domates dilimleri ve
roka yaprağı ile servis yapın.
- İSTAVRİT IZGARA TARİFİ
- İSTAVRİT TAVA TARİFİ
- SAFRANLI TEKİR TARİFİ
- YOĞURTLU TEKİR TARİFİ
- TEKİR TAVA TARİFİ
- TEKİR TAVA TARİFİ
- PORTAKAL SEPETİNDE GÜMÜS BALIĞI TARİFİ
- GÜMÜS BALIĞI KROKET TARİFİ
- DOMATES SALÇALI GÜMÜS BALIĞI TARİFİ
- GÜMÜS BALIĞI SALATASI TARİFİ
- ACI SOSLU GÜMÜS BALIĞI TARİFİ
- GÜMÜS BALIĞI TAVA TARİFİ
- GÜMÜS BALIĞI ŞİŞ TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa