İSTAVRİT TAVA TARİFİ
Malzemeler
1 Kg İstavrit
Tuz
Yarım Bardak Un
Limon Suyu
Yarım Bardak Rafine Yağı
Hazırlanısı
İstavritlerin kafasını koparıp içlerini temizledikten sonra iyice yıkayıp kurulayın, sonra una
bulayıp bir kenara koyun. Rafine yağı bir tavada kızdırıp istavritleri içine atın ve altın sarısı
bir renk alıncaya kadar kızartın, limon suyu ile servis yapın.
- İSTAVRİT TAVA TARİFİ
- SAFRANLI TEKİR TARİFİ
- YOĞURTLU TEKİR TARİFİ
- TEKİR TAVA TARİFİ
- TEKİR TAVA TARİFİ
- PORTAKAL SEPETİNDE GÜMÜS BALIĞI TARİFİ
- GÜMÜS BALIĞI KROKET TARİFİ
- DOMATES SALÇALI GÜMÜS BALIĞI TARİFİ
- GÜMÜS BALIĞI SALATASI TARİFİ
- ACI SOSLU GÜMÜS BALIĞI TARİFİ
- GÜMÜS BALIĞI TAVA TARİFİ
- GÜMÜS BALIĞI ŞİŞ TARİFİ
- KÖY USULÜ GÜMÜS BALIĞI TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa