GÜMÜS BALIĞI SALATASI TARİFİ
Malzemeler
250 gr kızartılmıs gümüs balığı
4 domates (kabukları soyulup çekirdekleri çıkarılmıs ve doğranmıs)
2 arpacık soğanı (çok ince doğranmıs)
250 gr taze fasulye (haslanıp küçük parçalar halinde doğranmıs)
1 çorba kasığı taze soğan (doğranmıs)
1 çorba kasığı maydanoz (ince kıyılmıs)
Sosu:
1 kahve fincanı mayonez
2 çorba kasığı krema
1 çorba kasığı limon suyu
1 tatlı kasığı tuz
1 çay kasığı karabiber
Hazırlanısı
Salata malzemesini genis bir kapta karıstırarak bir kenara bırakınız. Sosu için küçük bir
kâsede mayonezi, kremayı ve limon suyunu tahta bir kasıkla çırpınız. Tuzu ve biberi ekleyip
karıstırınız. Hazırladığınız sosu genis kaptaki salata malzemesinin üstüne döküp karıstırınız.
Genis bir servis tabağına aktarıp hemen ya da buzdolabında iyice soğuttuktan sonra, servis
ediniz.
- GÜMÜS BALIĞI SALATASI TARİFİ
- ACI SOSLU GÜMÜS BALIĞI TARİFİ
- GÜMÜS BALIĞI TAVA TARİFİ
- GÜMÜS BALIĞI ŞİŞ TARİFİ
- KÖY USULÜ GÜMÜS BALIĞI TARİFİ
- BİBERLİ GÜMÜS BALIĞI TARİFİ
- GÜMÜS BALIĞI IZGARA TARİFİ
- ACI EKSİ SOSLU SEBZELİ PİSİ BALIĞI FİLETOSU (ÇİN) TARİFİ
- KARİDESLİ PİSİ BALIĞI ŞİŞ TARİFİ
- ENDONEZYA USULÜ PİSİ BALIĞI TARİFİ
- PİSİ BALIĞI SEN JERMEN TARİFİ
- PORTAKALLI PİSİ BALIĞI TARİFİ
- LİMONLU PİSİ BALIĞI TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa