KARİDESLİ PİSİ BALIĞI ŞİŞ TARİFİ
Malzemeler
1 adet pisi balığı filetosu
250 gr. karides
1 su bardağı sıvı yağ
6 adet taze defneyaprağı
2 adet çarliston biber
1 limonun kabuğu
Hazırlanısı
Pisi balığı filetosunu 2 parmak kalınlığında serit seklinde kesin. Seritlerin ortalarına karides
koyup rulo seklinde sarın. Hazırladığınız balıklı ruloları küçük çöp sislere limon kabuğu,
defneyaprağı ve biber sıralamasıyla dizin. Balık sisleri kızdırılmıs sıvı yağda kızartın.
Karidesli pisi balığını, haslanıp tereyağında sote edildikten sonra üzerine kıyılmıs maydanoz
serpilmis patatesle birlikte servis yapın.
- KARİDESLİ PİSİ BALIĞI ŞİŞ TARİFİ
- ENDONEZYA USULÜ PİSİ BALIĞI TARİFİ
- PİSİ BALIĞI SEN JERMEN TARİFİ
- PORTAKALLI PİSİ BALIĞI TARİFİ
- LİMONLU PİSİ BALIĞI TARİFİ
- PİSİ BALIĞI DOLMASI TARİFİ
- PİSİ BALIĞI ŞİŞ TARİFİ
- PİSİ BALIĞI TAVASI MÖNİYER USULÜ TARİFİ
- PALAMUT PİLAKİSİ TARİFİ
- KİREMİTTE PALAMUT TARİFİ
- DOMATES SOSLU PALAMUT FİLETOSU TARİFİ
- GÜVEÇTE PATATESLİ PALAMUT TARİFİ
- TARATORLU PALAMUT TAVA TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa