12 Şubat 2012 Pazar

KARİDESLİ PİSİ BALIĞI ŞİŞ TARİFİ

Malzemeler
1 adet pisi balığı filetosu
250 gr. karides
1 su bardağı sıvı yağ
6 adet taze defneyaprağı
2 adet çarliston biber
1 limonun kabuğu
Hazırlanısı
Pisi balığı filetosunu 2 parmak kalınlığında serit seklinde kesin. Seritlerin ortalarına karides
koyup rulo seklinde sarın. Hazırladığınız balıklı ruloları küçük çöp sislere limon kabuğu,
defneyaprağı ve biber sıralamasıyla dizin. Balık sisleri kızdırılmıs sıvı yağda kızartın.
Karidesli pisi balığını, haslanıp tereyağında sote edildikten sonra üzerine kıyılmıs maydanoz
serpilmis patatesle birlikte servis yapın.

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa