PİSİ BALIĞI ŞİŞ TARİFİ
Malzemeler
1 adet pisi balığı filetosu
1 su bardağı sıvı yağ
6 adet taze defneyaprağı
2 adet çarliston biber
1 limonun kabuğu
Hazırlanısı
Pisi balığı filetosunu 2 parmak kalınlığında serit seklinde kesin. Seritleri rulo seklinde sarın.
Hazırladığınız balıklı ruloları küçük çöp sislere limon kabuğu, defneyaprağı ve biber
sıralamasıyla dizin. Balık sisleri kızdırılmıs sıvı yağda kızartın pisi balığını, haslanıp
tereyağında sote edildikten sonra üzerine kıyılmıs maydanoz serpilmis patatesle birlikte servis
yapın.
- PİSİ BALIĞI ŞİŞ TARİFİ
- PİSİ BALIĞI TAVASI MÖNİYER USULÜ TARİFİ
- PALAMUT PİLAKİSİ TARİFİ
- KİREMİTTE PALAMUT TARİFİ
- DOMATES SOSLU PALAMUT FİLETOSU TARİFİ
- GÜVEÇTE PATATESLİ PALAMUT TARİFİ
- TARATORLU PALAMUT TAVA TARİFİ
- PALAMUT DOLMA TARİFİ
- PALAMUT BUĞULAMA TARİFİ
- PALAMUT IZGARA TARİFİ
- SARIMSAKLI LAHOZ TARİFİ
- YAYIN BALIĞI FİLETOSU TARİFİ
- ÇAPAK TAVA TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa