12 Şubat 2012 Pazar

PİSİ BALIĞI ŞİŞ TARİFİ

Malzemeler
1 adet pisi balığı filetosu
1 su bardağı sıvı yağ
6 adet taze defneyaprağı
2 adet çarliston biber
1 limonun kabuğu
Hazırlanısı
Pisi balığı filetosunu 2 parmak kalınlığında serit seklinde kesin. Seritleri rulo seklinde sarın.
Hazırladığınız balıklı ruloları küçük çöp sislere limon kabuğu, defneyaprağı ve biber
sıralamasıyla dizin. Balık sisleri kızdırılmıs sıvı yağda kızartın pisi balığını, haslanıp
tereyağında sote edildikten sonra üzerine kıyılmıs maydanoz serpilmis patatesle birlikte servis
yapın.

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa