KİREMİTTE PALAMUT TARİFİ
Malzemeler
1 adet palamut
3-4 adet yesil sivribiber
1 bas soğan
2 adet domates
1 çay fincanı zeytinyağı
1 adet limon
Tuz
Karabiber
Hazırlanısı
Balığı ayıklayıp yıkadıktan sonra tuzlayıp yarım saat kadar bekletin. Fazla büyük değilse
bütün olarak ya da dilimleyerek yıkanmıs yesil sivribiber, halka halka doğranmıs soğan ve
kabukları soyularak enine yuvarlak dilimlenmis domateslerle birlikte yağlanmıs kiremide
döseyin. Üzerine hafifçe tuz serpip fırında pisirin. Üzerine zeytinyağı limon suyu karısımı
gezdirerek servis yapın.
- KİREMİTTE PALAMUT TARİFİ
- DOMATES SOSLU PALAMUT FİLETOSU TARİFİ
- GÜVEÇTE PATATESLİ PALAMUT TARİFİ
- TARATORLU PALAMUT TAVA TARİFİ
- PALAMUT DOLMA TARİFİ
- PALAMUT BUĞULAMA TARİFİ
- PALAMUT IZGARA TARİFİ
- SARIMSAKLI LAHOZ TARİFİ
- YAYIN BALIĞI FİLETOSU TARİFİ
- ÇAPAK TAVA TARİFİ
- ORKİNOS KAVURMA TARİFİ
- FIRINDA ORKİNOS TARİFİ
- KOLYOZ TAVA TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa