12 Şubat 2012 Pazar

KİREMİTTE PALAMUT TARİFİ

Malzemeler
1 adet palamut
3-4 adet yesil sivribiber
1 bas soğan
2 adet domates
1 çay fincanı zeytinyağı
1 adet limon
Tuz
Karabiber
Hazırlanısı
Balığı ayıklayıp yıkadıktan sonra tuzlayıp yarım saat kadar bekletin. Fazla büyük değilse
bütün olarak ya da dilimleyerek yıkanmıs yesil sivribiber, halka halka doğranmıs soğan ve
kabukları soyularak enine yuvarlak dilimlenmis domateslerle birlikte yağlanmıs kiremide
döseyin. Üzerine hafifçe tuz serpip fırında pisirin. Üzerine zeytinyağı limon suyu karısımı
gezdirerek servis yapın.

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa