PALAMUT IZGARA TARİFİ
Malzemeler
2 palamut,
1 kahve fincanı zeytinyağı
Tuz
Yarım bardak un,
Limon suyu
Hazırlanısı
Palamutların kafasını ayırın, içini temizledikten sonra kuyruklarını yüzgeçlerini kesin. Sonra,
önce boylamasına, sonra enlemesine dörde bölün. Unlayıp yağladıktan sonra ızgarada her iki
tarafını da güzelce pisirip, limon suyuyla servis yapın.
- PALAMUT IZGARA TARİFİ
- SARIMSAKLI LAHOZ TARİFİ
- YAYIN BALIĞI FİLETOSU TARİFİ
- ÇAPAK TAVA TARİFİ
- ORKİNOS KAVURMA TARİFİ
- FIRINDA ORKİNOS TARİFİ
- KOLYOZ TAVA TARİFİ
- KOLYOZ PİLAKİ TARİFİ
- IZGARA MELANURYA TARİFİ
- DOMATESLİ MELANURYA TARİFİ
- ÇİĞ MELANURYA TARİFİ
- TULUM ÇIKARTILMIS İZMARİT TAVA TARİFİ
- İZMARİT IZGARA (KOLAY TARİF) TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa