KAĞITTA BARBUNYA TARİFİ
Balığın dıs pulları örselenmeden kazınır, içi güzelce temizlenir, bir kaba bırakılır, tuz, limon,
maydanoz, karabiber bunlar hep beraber hallolunur. Büyükçe bir balık, orta ise iki balık
sarılacak bir yağlı kâğıt hazırlanır, üzerine bolca tuzsuz tereyağı sürülür. Kâğıdın üzerine
balık konur, sarılır, iki ucundan bükülerek hazırlanmıs balık orta atesli ızgarada kâğıt
yanmadan pisirilir, tabağa çıkarılır ve kâğıdıyla servis edilir. Yanına patates haslaması konur.
Kâğıda fazlaca yağ sürmek hem balık yapısmayacak ve hem de yağlı balığa yeteri kadar güzel
ve lezzetli olmasına yardım eder. Sıcak servis yapılır.
- KAĞITTA BARBUNYA TARİFİ
- BARBUNYA BUĞULAMA TARİFİ
- FIRINDA BARBUNYA TARİFİ
- BARBUNYA TAVA TARİFİ
- BARBUNYA IZGARA TARİFİ
- PORTAKAL SOSLU MEZGİT TARİFİ
- MEZGİT GRANİTE TARİFİ
- MAYONEZLİ MEZGİT TARİFİ
- MANTARLI MEZGİT TARİFİ
- MEZGİT PANE TARİFİ
- FIRINDA MEZGİT FLETO TARİFİ
- PAZILI MEZGİT SARMA TARİFİ
- BEYAZ PEYNİRLİ MEZGİT TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa