MANTARLI MEZGİT TARİFİ
Malzemeler
1 paket Mezgit Fileto (500 gr)
200 ml krema
250 gr mantar
4-5 dal dereotu
1 yemek kasığı tereyağ
Tuz
Karabiber
Hazırlanısı
Mezgit filetoların büyük olan parçalarını ikiye keserek üzerine tuz ve karabiber ekleyip
yağladığınız bir fırın kabına yerlestirin. Kremayı dökün ve balıkların üzerine yayılmasını
sağlayın. Mantarları dilimleyin ve tavada tereyağ ile bir kaç dakika soteleyip kaba ilave edin.
Önceden ısıtılmıs 180 derece fırında 30-35 dakika pisirin. Kıyılmıs dereotu ile servis yapın.
- MANTARLI MEZGİT TARİFİ
- MEZGİT PANE TARİFİ
- FIRINDA MEZGİT FLETO TARİFİ
- PAZILI MEZGİT SARMA TARİFİ
- BEYAZ PEYNİRLİ MEZGİT TARİFİ
- ISPANAKLI MEZGİT TARİFİ
- MEZGİT KROKET TARİFİ
- MEZGİT TAVA TARİFİ
- ORFOZ ŞİŞ TARİFİ
- SÜTLÜ ORFOZ TARİFİ
- ORFOZ PLAKİ TARİFİ
- ORFOZ ÇORBASI TARİFİ
- ROKA SOSLU MERCAN PROVENCALE TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa