MEZGİT TAVA TARİFİ
Malzemeler
1 kg mezgit
2 adet yumurta
1 çay bardağı un
1 tatlı kasığı tuz
Kızartma yağı
Hazırlanısı
Mezgitlerin filetosu çıkarılır. Un tuzla karıstırılır. Filetolar önce una batırılır sonra çırpılmıs
yumurtaya bulanır. Teflon tavada sığ yağda kızartılır.
- MEZGİT TAVA TARİFİ
- ORFOZ ŞİŞ TARİFİ
- SÜTLÜ ORFOZ TARİFİ
- ORFOZ PLAKİ TARİFİ
- ORFOZ ÇORBASI TARİFİ
- ROKA SOSLU MERCAN PROVENCALE TARİFİ
- SAFRAN SOSLU MERCAN BALIĞI (Fransa) TARİFİ
- YESİL BAHARAT İLE MARİNELENMİS MERCAN TARİFİ
- SEMİZOTLU RULO MERCAN BALIĞI TARİFİ
- MERCAN DOLMASI TARİFİ
- KAĞITTA MERCAN TARİFİ
- SARIMSAK VE DOMATESLİ MERCAN TARİFİ
- GÜVEÇTE MERCAN BALIĞI TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa