BEYAZ PEYNİRLİ MEZGİT TARİFİ
Malzemeler
6 parça mezgit fileto
6 parça beyaz peynir (kibrit kutusu kadar)
1 adet domates
2 adet yesil biber
1 bardak hazır çiğ krema
Tane karabiber
Hazırlanısı
Balıkları yıkayın. Fırına dayanıklı cam bir kaba sıralayın. Her balık parçasının üzerine önce
kibrit kutusu büyüklüğündeki ince peynirleri, sonra halka seklinde doğradığınız domatesleri
ve yesilbiberleri yerlestirin. Üzerine karabiber serpistirin. Son olarak kremayı gezdirin. 175
derecedeki fırında peynirler eriyip, balıklar pisene kadar pisirin. Sıcak sıcak servis yapın.
- BEYAZ PEYNİRLİ MEZGİT TARİFİ
- ISPANAKLI MEZGİT TARİFİ
- MEZGİT KROKET TARİFİ
- MEZGİT TAVA TARİFİ
- ORFOZ ŞİŞ TARİFİ
- SÜTLÜ ORFOZ TARİFİ
- ORFOZ PLAKİ TARİFİ
- ORFOZ ÇORBASI TARİFİ
- ROKA SOSLU MERCAN PROVENCALE TARİFİ
- SAFRAN SOSLU MERCAN BALIĞI (Fransa) TARİFİ
- YESİL BAHARAT İLE MARİNELENMİS MERCAN TARİFİ
- SEMİZOTLU RULO MERCAN BALIĞI TARİFİ
- MERCAN DOLMASI TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa