MAYONEZLİ MEZGİT TARİFİ
Malzemeler
4 adet mezgit filetosu
3 çorba kasığı zeytinyağı
1 çay kasığı pul biber
1 çay kasığı tuz
2 dis sarımsak
5-10 dal maydanoz
Yarım limon
Hazırlanısı
Limon, yağ, tuz ve pul biber karıstırılır, mezgitlerin üzerine sürülür. 20 dakika beklettikten
sonra ızgarada pisirilir. Sarımsak dövülür, maydanoz ince kıyılır, mayonezle karıstırılır.
Servis tabağına mezgit konur, yanına sarımsaklı, maydanozlu mayonez bırakılır.
- MAYONEZLİ MEZGİT TARİFİ
- MANTARLI MEZGİT TARİFİ
- MEZGİT PANE TARİFİ
- FIRINDA MEZGİT FLETO TARİFİ
- PAZILI MEZGİT SARMA TARİFİ
- BEYAZ PEYNİRLİ MEZGİT TARİFİ
- ISPANAKLI MEZGİT TARİFİ
- MEZGİT KROKET TARİFİ
- MEZGİT TAVA TARİFİ
- ORFOZ ŞİŞ TARİFİ
- SÜTLÜ ORFOZ TARİFİ
- ORFOZ PLAKİ TARİFİ
- ORFOZ ÇORBASI TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa