BARBUNYA IZGARA TARİFİ
Malzemeler
4-5 adet barbunya balığı,
2 adet biber
1 adet domates
Sosu için:
1 çorba kasığı zeytinyağı
1 çorba kasığı limon suyu
Tuz
Hazırlanısı
Ön hazırlık olarak içini temizlemek için balıkların karınlarını kesin. İç organlarını çıkardıktan
sonra balıkları bol suda yıkayın. Keskin bir bıçak yardımıyla pullarını temizleyin. Izgarada 10
dakika pisirin ve servis tabağına alın.
Domatesi ve biberleri de ızgarada pisirin. Sosu için 1 çorba kasığı zeytinyağı, 1 çorba kasığı
limon ve tuzu karıstırın. Servis tabağına aldığınız balığın üzerine bu sostan döktükten sonra
servis yapın.
- BARBUNYA IZGARA TARİFİ
- PORTAKAL SOSLU MEZGİT TARİFİ
- MEZGİT GRANİTE TARİFİ
- MAYONEZLİ MEZGİT TARİFİ
- MANTARLI MEZGİT TARİFİ
- MEZGİT PANE TARİFİ
- FIRINDA MEZGİT FLETO TARİFİ
- PAZILI MEZGİT SARMA TARİFİ
- BEYAZ PEYNİRLİ MEZGİT TARİFİ
- ISPANAKLI MEZGİT TARİFİ
- MEZGİT KROKET TARİFİ
- MEZGİT TAVA TARİFİ
- ORFOZ ŞİŞ TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa