TAVADA İSTAVRİT FİLETOSU TARİFİ
Malzemeler
12-16 Adet İstavrit veya Benzeri İnce Derili Küçük Balık
Tuz
Un
Kızartma İçin Sıvı Yağ
Hazırlanısı
İstavritlerin içini temizleyin. Keskin bir bıçakla her birinin ortasındaki kılçığın iki tarafını
kuyruğundan kafasına doğru sıyırarak iki fileto çıkartın. Kafa kısmını atın. Sonra karın
kısmını temizleyin. Yıkayın. Balık filetolarını hafif tuzlayın, una bulayın, kızgın yağa atarak
iki taraflarını da kızartın. Kâğıt mutfak havlusunda fazla yağını süzüp sıcak servis yapın.
Not: Yanında maydanoz, soğan piyazı ikram edebilirsiniz. Limon verilmesi tavsiye edilmez.
- TAVADA İSTAVRİT FİLETOSU TARİFİ
- İSTAVRİT IZGARA TARİFİ
- İSTAVRİT TAVA TARİFİ
- SAFRANLI TEKİR TARİFİ
- YOĞURTLU TEKİR TARİFİ
- TEKİR TAVA TARİFİ
- TEKİR TAVA TARİFİ
- PORTAKAL SEPETİNDE GÜMÜS BALIĞI TARİFİ
- GÜMÜS BALIĞI KROKET TARİFİ
- DOMATES SALÇALI GÜMÜS BALIĞI TARİFİ
- GÜMÜS BALIĞI SALATASI TARİFİ
- ACI SOSLU GÜMÜS BALIĞI TARİFİ
- GÜMÜS BALIĞI TAVA TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa