İSTAVRİT PANE TARİFİ
Malzemeler
20 adet iri istavrit
2 adet yumurta
1 su bardağı galeta unu
1 çay bardağı un
1 tatlı kasığı tuz
Yarım tatlı kasığı tuz
Yarım tatlı kasığı karabiber
Kızartma yağı
Hazırlanısı
İstavritlerin bası ve kılçıkları çıkarılır, yıkanır. Üzerine tuz ve karabiber serpilir. Önce una
batırılır, fazla unu silkelenir, Çırpılmıs yumurtaya batırılır, en son galetaya bulanır. Kızgın
yağda kızarana kadar kızartılır.
- İSTAVRİT PANE TARİFİ
- GÜVEÇTE İSTAVRİT TARİFİ
- ISPANAKLI İSTAVRİT DOLMASI TARİFİ
- TANE KARABİBERLİ İSTAVRİT TARİFİ
- ÜZÜM YAPRAĞINDA İSTAVRİT TARİFİ
- TAVADA İSTAVRİT FİLETOSU TARİFİ
- İSTAVRİT IZGARA TARİFİ
- İSTAVRİT TAVA TARİFİ
- SAFRANLI TEKİR TARİFİ
- YOĞURTLU TEKİR TARİFİ
- TEKİR TAVA TARİFİ
- TEKİR TAVA TARİFİ
- PORTAKAL SEPETİNDE GÜMÜS BALIĞI TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa