12 Şubat 2012 Pazar

Akya Balığı / Caldeirade De Frutos Do Mar (Taze Deniz Mahsulleri) TARİFİ

Malzemeler
500 gr akya balığı
2 sap yesil soğan
2 çorba kasığı zeytinyağı
8 çeri domates
Tuz, karabiber
Hazırlanısı
Akya balığını temizleyip yıkayın. Kusbası doğrayın. Soğanı ayıklayıp yıkayın. Soğanı kıyın.
Domatesleri yıkayıp ikiye bölün. Kusbası balıkları bir tavaya alın. 2 kasık zeytinyağı ile soteleyin.
Domatesleri ve yesil soğanı sırayla karısıma ekleyip çok pisirmeden ocaktan alın. Tuz ve karabiber
ekleyip sıcak servis yapın.

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa