Akya Balığı / Caldeirade De Frutos Do Mar (Taze Deniz Mahsulleri) TARİFİ
Malzemeler
500 gr akya balığı
2 sap yesil soğan
2 çorba kasığı zeytinyağı
8 çeri domates
Tuz, karabiber
Hazırlanısı
Akya balığını temizleyip yıkayın. Kusbası doğrayın. Soğanı ayıklayıp yıkayın. Soğanı kıyın.
Domatesleri yıkayıp ikiye bölün. Kusbası balıkları bir tavaya alın. 2 kasık zeytinyağı ile soteleyin.
Domatesleri ve yesil soğanı sırayla karısıma ekleyip çok pisirmeden ocaktan alın. Tuz ve karabiber
ekleyip sıcak servis yapın.
- Akya Balığı / Caldeirade De Frutos Do Mar (Taze Deniz Mahsulleri) TARİFİ
- Akya Balık Sarma Tarifi TARİFİ
- TATLI EKSİ TİRSİ TARİFİ
- TİRSİ DOLMA TARİFİ
- İSTAVRİT PİLAKİ TARİFİ
- İSTAVRİT PANE TARİFİ
- GÜVEÇTE İSTAVRİT TARİFİ
- ISPANAKLI İSTAVRİT DOLMASI TARİFİ
- TANE KARABİBERLİ İSTAVRİT TARİFİ
- ÜZÜM YAPRAĞINDA İSTAVRİT TARİFİ
- TAVADA İSTAVRİT FİLETOSU TARİFİ
- İSTAVRİT IZGARA TARİFİ
- İSTAVRİT TAVA TARİFİ
Etiketler: Balık Yemekleri Tarifleri
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa